Vääksyntie 210, 16900 Lammi | Avoinna joka päivä klo 05:00 – 23:00 | Puh. 010 597 6880

Oma valmentaja

Haluatko kuntoilla tavoitteellisemmin Oma valmentajan kanssa? Hän luo sinulle yksilöllisen kunto-ohjelman, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi. Oma valmentajasi auttaa myös ylläpitämään hyvää motivaatiota myös niinä päivinä, kun ei itse välttämättä jaksaisi.

Oma valmentajamme avulla voit saavuttaa tavoitteesi turvallisesti, tehokkaammin ja nopeammin.

Tapaamisessasi Oma valmentajasi kanssa, keskustellaan tavoitteistasi ja siitä miten voimme auttaa sinua. On kyseessä sitten painonhallinta, peruskunnon nostattaminen, kuntosaliharjoittelun käyntiin saaminen, lihasmassan kasvattaminen tai vaikka juoksutapahtumaan valmistautuminen – Oma valmentajasi on aina tukenasi ja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Valmennus ei ole vain yhdessä harjoittelua

Ravitsemus, lihashuolto, arjen hallinta ja levon merkitys on yhtä merkittävänä osana valmennuskokonaisuutta kuin yksittäiset harjoituskerratkin. Viikossa on 168 tuntia ja jos kuntoilet 3 tuntia viikossa, on myös hyvä pysähtyä miettimään, mistä nämä loput 165 tuntia koostuvat.

Oma valmentajasi voi ohjeistaa sinua oikeisiin ruokavalintoihin monipuolisen ruokaympyrän kautta. Harjoitusohjelmat suunnitellaan yksilöllisesti tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaan.

Kehosi on tarkoitettu liikkumaan – Liikuta kehoasi!